Res med oss till Afrika

Vill du veta mer om de guidade gruppresor som vi planerar till våra favoritdestinationer i södra Afrika?

2020 har satt käppar i hjulen för många resor. Det är så det för tillfället måste vara. Samtidigt hoppas vi förstås att vi snart kommer att kunna ta med svenska resenärer till Afrika igen. I samarbete med några av landets främsta researrangörer för Afrika planerar vi därför flera spännande reseerbjudanden som kommer att vara starkt präglade av vår egen kärlek till den här kontinenten.

Framöver kommer vi presentera några av dessa exklusiva möjligheter att resa med oss till bland annat Sydafrika, Namibia och ytterligare länder i södra Afrika. Resorna kommer utgå från våra specialområden inom historia, kultur, modern samhällsutveckling, natur, vildmark och safari. Läs mer om oss på africanstories.se.

Genom att anmäla dig nedan kommer du få löpande information om våra resor via epost. Du förbinder dig inte till något utan visar enbart ditt intresse för kommande resor. Vi hanterar givetvis dina personuppgifter säkert och kommer inte ge någon annan tillgång till dem.

* visar obligatoriska fält

Lagen kräver att vi ber om ditt uttryckliga medgivande för att få skicka information till dig via epost. Vänligen kryssa i rutan nedan.

Email Marketing Powered by Mailchimp